header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Verkiezingscommissie nieuwe voorzitter: Doe mee! Wie vertegenwoordigt jou het beste?

Bestuur Nieuws afbeelding

30-11We hebben goed nieuws! 
1. Aanmeldingen verkiezingscommissie

Er hebben zich 7 kandidaten aangemeld voor de verkiezingscommissie die de zoektocht naar een nieuwe voorzitter zal ondersteunen. Wat fijn dat zoveel leden daar actief een bijdrage aan willen leveren. Dit is een mooie stap in het samen organiseren van onze club. 

Lees verder

Oproep aan leden: Verkiezingscommissie en vacature voorzitter

Bestuur Nieuws afbeelding

11-11 In de Buitengewone ALV van 4 november j.l. heeft het bestuur bekend gemaakt een verkiezingscommissie op te richten om een nieuwe voorzitter te werven. De opmerkingen van de leden op de BALV zijn meegenomen in het opstellen van het proces om een nieuwe voorzitter te werven. 

Lees verder

Oproep voor Bijzondere ALV op 4 november (Online ivm COVID19)

Bestuur

20-10 Wat: Woensdagavond, 4 november 2020, zal er een Bijzondere Algemene Leden Vergadering (BALV) plaatsvinden.
Hoe laat: De online BALV start om 20:00 uur 
Waar: Vanwege Corona, vindt de BALV NIET in het clubhuis plaats, maar ONLINE. 
Aanmelding verplicht:

Lees verder

Helaas geen zaalseizoen voor de Almeerse

Bestuur

16-10 Het bestuur heeft een zeer moeilijke en zware beslissing moeten nemen. Ondanks dat we maandag op de website hebben bericht dat we door wilden gaan met zaalhockey, hebben de nieuwe Coronamaatregelen van 13/10 en de steeds groter wordende onzekerheid naar december toe ons doen besluiten om toch niet deel te nemen aan de zaalcompetitie voor de jeugd en de senioren.

Lees verder

Strenge nieuwe Corona maatregelen!

Bestuur Nieuws afbeelding

14-10 Op 13 oktober zijn helaas weer strengere Coronamaatregelen aangekondigd. Dit heeft ook grote gevolgen voor de hockeysport. Vanaf 14 oktober 22 uur mogen senioren niet meer sporten in teamverband en liggen alle competities (jeugd+senioren) stil.

Lees verder

Deelnemers online-ALV 2 juli

Bestuur Nieuws afbeelding

1-7Beste Ere Leden, Leden van Verdienste, Leden en ouders,
Heeft u zich opgegeven voor de online-ALV van 2 juli a.s.? Dan heeft u een email ontvangen op het emailadres, waarmee u zich heeft aangemeld. In deze email vindt u de instructie hoe u aan de online-ALV kunt deelnemen. 
Niet ontvangen? Check of deze mail niet in uw Spam-box terecht is gekomen.  

Lees verder

Herinnering: Aanstaande donderdag 2 juli ALV

Bestuur Nieuws afbeelding

30-6 Beste Ereleden, Leden van Verdienste, Leden, Aspirant-leden en ouders,
 
Wat:
Nog even ter herinnering: aanstaande donderdagavond, 2 juli 2020, zal er weer een Algemene Leden Vergadering (ALV) plaatsvinden.
Wanneer:
De online ALV start om 20:15 uur op donderdag 2 juli a.s.
Waar:

Lees verder

Wij willen iedereen bedanken voor het afgelopen seizoen!

Bestuur

28-6 Nog een weekje te gaan en dan start voor velen de zomervakantie. Afgelopen week hebben we onze trainers en coaches extra in het zonnetje gezet voor hun tomeloze inzet. MAAR uiteraard zijn we onze overige vrijwilligers zeker niet vergeten! Namens het bestuur willen we alle leden, ouders en iedereen, die het afgelopen jaar hun bijdrage hebben geleverd om hockey mogelijk te maken bij de

Lees verder

Agenda en bijbehorende stukken ALV 2 juli beschikbaar achter de login

Bestuur Nieuws afbeelding

23-6 Beste Ereleden, Leden van Verdienste, Leden, Aspirant-leden en ouders,
Zoals eerder aangegeven vindt op donderdag 2 juli 2020 de Algemene Leden Vergadering (ALV) digitaal plaats en niet fysiek op de club i.v.m. de omstandigheden van corona. De agenda en de bijbehorende stukken zijn nu beschikbaar achter de login via de website (inloggen en dan Club – Documenten – ALV).

Lees verder

Vooraankondiging ALV 2 juli 2020

Bestuur Nieuws afbeelding

20-6 Beste Ereleden, Leden van Verdienste, Leden, Aspirant-leden en ouders,
Hierbij geeft het bestuur te kennen dat er op donderdag 2 juli 2020 de Algemene Leden Vergadering (ALV) plaatsvindt. Doordat de ALV niet fysiek gehouden kan worden, i.v.m. corona, zal de ALV digitaal plaatsvinden.

Lees verder

ALV & Nieuwsjaarborrel 14 januari 2020

Bestuur

6-1 Op dinsdag 14 januari 2020 vindt de Algemene Ledenvergadering plaats met aansluitend de Nieuwjaarsborrel.
Kom meepraten over de toekomst van jouw club.  Laten we samen de koers van de club bepalen! Ook joúw mening is belangrijk.

Wanneer: 14 januari 2020 Inloop: 19:30 Start: 20:00 Waar: Clubhuis

Lees verder

Kerstgroet

Bestuur Nieuws afbeelding

17-12 Met nog een kleine week te gaan, dan is het weer zover en beginnen de feestdagen!
Namens het bestuur wenst de Almeerse Hockey Club al haar leden, ouders/verzorgers, vrijwilligers en sponsoren prettige Kerstdagen en een gelukkig en sportief 2020!
Geniet van elkaar en tot in 2020!
Bestuur Almeerse Hockey Club

Lees verder

Clubfotograaf aanwezig as zaterdag

Bestuur Nieuws afbeelding

27-9In het kader van ons 40 jarig jubileum en verdere aankleding van ons clubhuis zal morgen (zaterdag 28 september) onze clubfotograaf foto's gaan nemen van onze leden. Doel is dat we de foto's gaan gebruiken om een wand te voorzien van een grote fotocollage van de leden van de Almeerse. Vanaf 08.30 uur bestaat er dus al de kans dat jij en misschien wel je hele team op de gevoelige plaat wordt

Lees verder

Verbouwing / Werkzaamheden

Bestuur Nieuws afbeelding

2-9Deze week starten er werkzaamheden in het clubhuis aan de videoruimte en de bestuurskamer. Hierdoor zijn beide ruimtes de komende weken niet beschikbaar voor gebruik en kan er overlast zijn. Het uiteindelijke doel is dat beide ruimtes multifunctioneel gaan worden waarbij doordeweeks het gebruikt kan worden als videoruimte / bestuurskamer en op de zondagen of bij andere gelegenheden als

Lees verder

Bijzondere ALV 10 juli 2019

Bestuur

28-6 Bijzondere ALV woensdag 10 juli 2019
De bijzondere ALV staat gepland op woensdag 10 juli 2019 van 20:00 tot 21:00 uur in het clubhuis van de Almeerse.
Op de agenda staan:
Het voorstellen van de nieuwe bestuursleden Contributievoorstel Vrijwilligersborg Begroting De stukken zijn te vinden achter de login, club, documenten.

Lees verder

ALV 5 Juni 2019

Bestuur

23-5Hierbij geeft het bestuur te kennen dat er op woensdag 5 juni 2019 de Algemene Ledenvergadering (ALV) plaatsvindt. De ALV start 20.15 uur, agenda en stukken volgen.

Lees verder

Algemene Leden Vergadering

Bestuur Nieuws afbeelding

11-1 Geachte Ereleden, Leden van Verdienste, Leden, Aspirant-leden en Ouders, 
Op woensdag 23 januari 2019 is er weer een Algemene Leden Vergadering (ALV). U bent van harte uitgenodigd deze ALV bij te wonen. De ALV zal plaatvinden in het clubhuis van de Almeerse Hockeyclub. Aanvang: 20:00 uur. 

Lees verder

Uitnodiging en Agenda ALV

Bestuur Nieuws afbeelding

8-1 Geachte Ereleden, Leden van Verdienste, leden, aspirant-leden en ouders, 
Op woensdag 23 januari 2019 is er weer een Algemene Leden Vergadering (ALV). U bent van harte uitgenodigd deze ALV bij te wonen. De ALV zal plaatvinden in het clubhuis van de Almeerse Hockeyclub. Aanvang: 20:00 uur. De agenda vind u in de bijlage. 

Lees verder

Vooraankondiging ALV

Bestuur Nieuws afbeelding

18-12 Op woensdag 23 januari 2019 vindt de Algemene ledenvergadering (ALV) plaats. Op de agenda van deze vergadering staat ook het punt bestuurswisseling. Voor een aantal bestuursleden is de (tweede) termijn van drie jaar verstreken waaronder die van de huidige voorzitter. De voorzitter stelt zich niet herkiesbaar. Dat betekent dat de positie van voorzitter vacant is. Omdat de voorzitter als zodanig

Lees verder

In memoriam: Dick van Doorn

Bestuur

13-8 Vorige week ontving het bestuur van de Almeerse Hockey Club het trieste bericht dat op 61e jarige leeftijd Dick van Doorn plotseling is overleden.

Lees verder

Bestuursmededeling: Erik Engel

Bestuur Nieuws afbeelding

30-4 In verband met zijn drukke werkzaamheden heeft Erik Engel aangegeven dat hij niet langer de functie van bestuurslid tophockey kan vervullen. We danken Erik voor zijn inzet voor de club.
Wij zijn inmiddels op zoek naar een nieuw bestuurslid tophockey. In de tussenliggende periode zal vanuit het bestuur de lopende zaken worden opgepakt.  


Lees verder

Algeheel vuurwerkverbod op gehele complex per direct!

Bestuur

30-4 Na afloop van een spannende wedstrijd van Heren 1 tegen HDM heeft een ernstig vuurwerkincident plaatsgevonden. Wij hebben met afschuw kennisgenomen van het incident en hebben dit in onderzoek en zullen actie ondernemen richting de verantwoordelijken.

Lees verder

Vrijdag 8 maart Inloopspreekuur Bestuur

Bestuur Nieuws afbeelding

6-3 Aanstaande vrijdag is er weer een inloopspreekuur van het bestuur. Colinda (secretaris) en Vivian (bestuurslid Sociaal & Maatschappelijk) staan je graag te woord van 18.00 tot 19.30. Heb je vragen, opmerkingen en suggesties dan nodigen we je graag uit.
 

Lees verder

Jaarverslag 2017-2018

Bestuur Nieuws afbeelding

24-1 Op de Almeerse Hockey Club realiseren we voor iedereen buitengewoon sportieve- en sociale mogelijkheden. In het jaarverslag 2017-2018 blikt het bestuur terug op het afgelopen seizoen. 

Lees verder

Inloopspreekuur bestuur ook weer in het nieuwe seizoen

Bestuur Nieuws afbeelding

28-6Het laatste inloopspreekuur met het bestuur van dit seizoen is geweest. Ook dit seizoen hebben diverse leden dit moment aangegrepen om het bestuur persoonlijk te spreken. Om deze reden heeft het bestuur besloten na de vakantieperiode nieuwe inloopspreekuurtjes in te plannen.

Lees verder

Algemene Leden Vergadering, 13 juni 20:00 uur

Bestuur Nieuws afbeelding

11-6 Geachte Ereleden, Leden van Verdienste, leden, aspirant-leden en ouders, 
Op woensdag 13 juni 2018 is er weer een Algemene Leden Vergadering (ALV). De ALV zal plaatsvinden in het clubhuis, aanvang: 20:00 uur. De vergaderstukken vind u na te zijn ingelogd onder Club > Documenten > ALV.
U bent van harte uitgenodigd de ALV bij te wonen. 

Lees verder

Algemene Leden Vergadering

Bestuur Nieuws afbeelding

29-5 Dinsdag 29 mei j.l. is een oproep geplaatst voor de Algemene Leden Vergadering op woensdag 6 juni 2018. Deze datum is niet juist en moet worden gelezen als woensdag 13 juni 2018. Excuses voor het ongemak.

Geachte Ereleden, Leden van Verdienste, leden, aspirant-leden en ouders, 

Lees verder

Nieuwe penningmeester

Bestuur Nieuws afbeelding

25-4 Robert Peek is als penningmeester toegetreden tot het bestuur welke Robert van harte welkom heet. In de eerstvolgende ALV volgt de formele voordracht. Voorafgaand daaraan stelt Robert zichzelf alvast even voor: 

Lees verder

 

Kijk live mee op matchday.tv


Almeerse JB1 - !Oefenwedstrijd MB1
Datum zaterdag 5-12 Spelen 11:00

 

Heren I

Heren I - SV Kampong Hockey
Datum zondag 14-3 Spelen n.n.b.

Dames I

Dames I - Oss
Datum zondag 7-3 Spelen n.n.b.

Instagram

Twitter

Contact

Adres
Sportpark Klein Brandt,
1312JW Almere
036 533 0031
[email protected]

Postadres
Postbus 1055,
1300BB Almere

Bank gegevens
IBAN : NL36 ABNA 0459563408
BIC : ABNANL2A

Bank contributie
IBAN: NL75 ABNA 0576472247
BIC: ABNANL2A