header foto header foto header foto header foto header foto
 

Grand opening The Hockey Centre

Algemeen Nieuws afbeelding

26-1De nieuwe winkel van The Hockey Centre is al even open maar op zaterdag 4 februari knippen zij het lintje door en is de winkel officieel geopend!
Kom dus gezellig even langs want zoals je van The Hockey Centre gewend bent kun je deze dag ook te gekke prijzen winnen met het unieke Hockey Centre spel. Ze zijn vanaf 9:00 uur tot 16.00 uur open. Het adres is Palmpolstraat 7 in Almere.

Lees verder

Laat geen waardevolle spullen in je auto bij de blaashal!

Algemeen Nieuws afbeelding

23-1Vanavond is er bij een ouder van een van onze leden ingebroken in zijn auto. De ouder was ongeveer 10 minuten binnen in de blaashal en in die tijd is er een ruitje van zijn auto ingetikt. Gelukkig zijn er geen spullen van grote waarde gestolen, maar vervelend is dit natuurlijk wel. 

Lees verder

Joep Troost en Nicki Leijs in Oranje Heren Zaal

Algemeen Nieuws afbeelding

17-1Bondscoach Robert Tigges van de Oranje Heren Zaal heeft zijn selectie voor het aanstaande WK bekendgemaakt. De strijd om de wereldtitel voor heren vindt van 5 tot en met 11 februari in het Zuid-Afrikaanse Pretoria plaats.
Oranje is in Pretoria ingedeeld bij titelverdediger en kersvers Europees kampioen Oostenrijk, België, Kazachstan, Namibië en Nieuw-Zeeland.

Lees verder

Heren 1 plaatst zich voor halve finales NKzaal!

Heren1/Dames1 Nieuws afbeelding

15-1Door met 6-5 te winnen van Den Bosch en 5-5 gelijk te spelen tegen directe concurrent Pinoke, is Heren 1 met nog een ronde te spelen, al geplaatst voor de halve finales van het Nederlands Kampioenschap zaalhockey.

Lees verder

Clubtruien voor jouw hele team

Algemeen Nieuws afbeelding

13-1Start de tweede helft van de competitie goed met een nieuwe team hoodie (clubtrui).  Bestel nu club truien/club hoodies met15% korting bij The Hockey Centre. 
Truien of hoodies met namen achterop, clublogo voorop of eventuele sponsoren? Het kan allemaal.
Geef je bestelling door via mail: [email protected] of via WhatsApp: 06-22415353. 

Lees verder

Nieuwjaarsborrel en veiling D1&H1

Evenementen Nieuws afbeelding

6-1Op zaterdag 11 februari, heffen we met elkaar het glas op het nieuwe jaar! 🥂 
Naast gezellig samen borrelen op de club, hosten Dames 1 en Heren 1 een veiling. Hierin zullen te gekke items worden geveild. Denk aan gesigneerde shirts van internationals, een echte Argentijnse BBQ van Alex & Manu Verga of een luxe wijnpakket om van te genieten. 


Lees verder

Veilig Sportklimaat binnen de Almeerse

Nieuws

19-10 Mededeling
Preventie en integriteitsbeleid KNHB 
Om te voldoen aan de ( gewijzigde ) wettelijke voorschriften en beleid KNHB is door de Almeerse in de afgelopen periode een nieuw preventie-en integriteitsbeleid ontwikkeld en recent door het bestuur vastgesteld.

Lees verder