header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto

Arbitrage

CS+ OPLEIDING 2016-2017 VAN START

Nieuws afbeelding 31-10-2016

Deze week start de CS+ opleiding 2016-2017. De cursisten fluiten dit seizoen in speciale  lichtblauwe opleidingsshirts ook beschikbaar gesteld door Akar. De cursisten Philip Heine, Max van Veen, Rogier Veenhoven, Joosje Deckers, Sam Dekker, Thomas Knoppers en Roel Knoppers volgen drie workshops waarbij gastsprekers Jasper Nagtzaam, Jacir Soares de Brito (hoofdklassescheidsrechters) en Alex Verga hen samen met de Almeerse opleiders de fijne kneepjes van het leuke fluitvak zullen bijbrengen. Daarnaast fluiten zij minimaal 1x per twee weken een wedstrijd onder begeleidng. In april zijn de examenwedstrijden. Na het met goed gevolg afleggen van het CS+ examen ontvangen de cursisten het echte groene CS+ shirt. Veel succes en plezier tijdens de opleiding allemaal!

De scheidsrechterscommissie.