header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto

Arbitrage

Inhaalprogramma Veld !!! op 3-12

Nieuws afbeelding 28-11-2016

Voor het eerste decemberweekend zijn er nog net voor de winterstop een paar inhaalwedstrijden op het veld. De gaatjes in het fluitschema:

Zaterdag 03-12:

10:30 MD1 2x Niveau 2

Inplannen voor deze laatste wedstrijden tot aan de winterstop kan via de website of mail naar [email protected].  Inplannen voor de zaalwedstrijden kan ook al! Teams regelen zelf hun scheidsrechters in de zaal dat zal ondertussen bij eenieder bekend zijn. Voor de DWF-codes is inplannen echter nog steeds wel noodzakelijk. Een paar dagen voor het eerste speelweekend in de zaal is er nog nauwelijks iets ingepland. Begin dus snel met het regelen van jullie scheidsrechters!

Groeten van de Planners

Barbara de Clercq Zubli

28-11-2016 @ 13:18:50 |Wie 2 leuke en spannende zaalwedstrijden van MD1 wil fluiten ... heel graag! Neem dan even contact met mij op of geef het door aan iemand die graag wil!