header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto

Arbitrage

Scheidsrechters gezocht!

Nieuws afbeelding 26-10-2016 Dit weekend zijn er nog een aantal gaten in het fluitschema te vinden! Onderstaand een overzicht van wedstrijden waarop je je kan inplannen!

Alle wedstrijden voor het weekend 29 & 30 oktober zijn ingepland! Je kan jezelf al inplannen voor volgend weekend of de weekenden daarop!

Inplannen kan via de website of doormiddel van een email naar [email protected].

Wil je liever niet door ons worden ingeplant? Zorg er dan voor dat je jezelf inplant via de website. Dit voorkomt dat wij jou inplannen op momenten dat je niet beschikbaar bent!

Geen scheidsrechterskaart?!
Wie
De KNHB heeft besloten dat het voor ieder 2e jaars B lid verplicht is een scheidsrechterskaart te bezitten. De scheidsrechterscommissie stuurt persoonlijke uitnodigingen naar alle leden vanaf 2e jaars C, maar ook 1e jaars C en D jeugd zijn van harte welkom voor de cursus en het examen.

Hoe
Je kan je aanmelden via een email aan [email protected] Je krijgt dan zo snel mogelijk een persoonlijke login toegestuurd voor de online cursus. Deze cursus kun je helemaal zelfstandig doornemen en de login blijft 12 maanden geldig. De club betaalt alle kosten voor zowel de cursus als het examen.

Wanneer
Gedurende het seizoen zijn er meerdere examens waarbij je helemaal vrij bent bij welke je aanwezig bent. Tot aan 8 fouten op 30 vragen ben je geslaagd. Je kunt meerdere herkansingen doen, dus vroeg beginnen is verstandig. Het examen start om 19:00 en duurt inclusief nakijken en bekendmaking van de uitslag +/- 1 uur.

Examens vinden plaats op de nagenoemde data:
- 22 september
- 27 oktober
- 24 november

- 2 maart
- 6 april
- 4 mei

Indien je nog vragen en/of opmerkingen hebt, kun je het ons laten weten!