header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto

Arbitrage

Opleiding tot clubscheidsrechter dit seizoen

13-11-2016

Wie

Vanuit de hockeybond is het voor elk spelend lid verplicht gesteld om vanaf 2e jaars B je scheidsrechtersdimploma in bezit te hebben. De scheidsrechterscommissie stuurt persoonlijke uitnodigingen naar alle leden vanaf 2e jaars C, maar ook 1e jaars C en D jeugd zijn van harte welkom voor de cursus en examen.

Hoe

Bij aanmelding via email aan [email protected] krijg je zo snel mogelijk een persoonlijke login toegestuurd voor de online cursus. Deze cursus kun je helemaal zelfstandig doornemen en de login blijft 12 maanden geldig. De club betaalt alle kosten voor zowel de cursus als het examen.

Wanneer

Gedurende het seizoen zijn er meerdere examens waarbij je helemaal vrij bent bij welke je aanwezig bent. Tot aan 8 fouten op 30 vragen ben je geslaagd. Je kunt meerdere herkansingen doen, dus vroeg beginnen is verstandig. Het examen start om 19uur en duurt ongeveer 1 uur.

De resterende examendata voor dit seizoen:

- 28 november 2016

- 27 februari 2017

- 27 maart 2017

- 1 mei 2017

Vragen of opmerkingen, laat het ons weten!

By the way: ook ouders, broers, zussen, ooms en tantes zijn van harte welkom om mee doen.