header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto

Arbitrage

COMPETITIESTART EN VEEL OEFENPOTJES!

Nieuws afbeelding 30-8-2016

Komende zaterdag staan er alvast 4 competitiewedstrijden op het programma en zaterdag èn zondag heel véél oefenpotjes. We gaan dus weer lekker beginnen ;-) De competitiewedstrijden zijn ingevuld met scheidsrechters. Verder vinden jullie in LARS via LISA een hele reeks oefenwedstrijden waarvoor je je kunt inplannen. Pak dus alvast een fluitbeurt mee nu er nog geen druk is van school, werk of andere zaken! Voor de oefenwedstrijden zijn de teams zelf verantwoordelijk voor het zoeken van scheidsrechters maar ze vinden het vast niet erg als ze daar niet naar hoeven te zoeken. Dus plan jezelf nu in ...

Inplannen voor alle wedstrijden in de voorcompetitie kan nu ook al. Op de gebruikelijke wijze via de site of met een mailtje naar [email protected] . Later deze week beginnen wij met het inplannen van de nog openstaande wedstrijden voor de speelweekenden 10/11 en 17/18 september.

De scheidsrechterscommissie.

Sebastiaan Bezemer

1-9-2016 @ 18:21:35 |En op zondag een leuke oefenwedstrijd HVB tegen Baarn C , wie o wie. Inplannen via LISA. Dank namens Vet B

Ingrid Pieters

1-9-2016 @ 21:46:47 |Meisjes B9 is nog op zoek naar een keeper. Wie wil zaterdag 3 september om 17.00 uur ons doel verdedigen.