header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto

Arbitrage

Young Umpire Challenge; Meld je aan!

29-3-2016
Ben jij een jonge, enthousiaste scheidsrechter en wil je nog beter leren fluiten? Meld je dan aan voor de jaarlijkse Young Umpire Challenge.

Zondag 19 juni aanstaande vindt hét event voor jonge clubscheidsrechters (14-18 jaar) plaats: de Young Umpire Challenge 2016. Een dag vol leerzame en inspirerende workshops die jonge scheidsrechters een stap verder helpen. Sommige deelnemers krijgen daarnaast de kans een wedstrijd te fluiten tijdens de D-kampioenschappen. Top-bondsscheidsrechters uit de Hoofd- en Overgangsklasse zijn aanwezig om hen hierbij te begeleiden. Deelname is gratis en aanmelden (klik klik klik) is nu al mogelijk!