header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto

Arbitrage

ZAAL & FLUITEN

Nieuws afbeelding 14-12-2015

De eerste twee zaalweekenden zitten er weer op. Tot en met 20-12 zijn alle juniorenwedstrijden nu ingepland met scheidsrechters. Zaalteams regelen zelf hun scheidsrechters maar tijdens de opstart hebben wij her en der maar een handje geholpen. De wedstrijden in januari en februari worden door de teams zelf van scheidsrechters voorzien. En het fluitschema is in deze twee maanden nog heel heel erg leeg ....

Voor de helderheid; seniorenteams leveren voor ELKE wedstrijd uit of thuis één scheidsrechter. De seniorenteams die scheidsrechters regelen moeten ook zorgen dat deze scheidsrechters zichzelf inplannen zodat zij de codes voor het DWF kunnen krijgen.

Er is nu nog voldoende tijd om iets te organiseren. Een lijst met beschikbare scheidsrechters is beschikbaar voor coaches, managers, begeleiders en aanvoerders achter de inlog. Kies hiervoor club > documenten > scheidsrechters > en je kunt de lijst downloaden of inzien.

De scheidscie zal zich de komende weken slechts nog bezighouden met het bezorgen van de verificatiecodes tbv het DWF voor de scheidsrechters die zich hebben ingepland. Dat doen wij in of rond het weekend voor de te spelen wedstrijden. Ook de afhandeling van de DWF's op de zondagavonden doen wij nog samen met de zaalcommisie. Daarnaast zijn wij beperkt (ook slechts gedurende de weekenden) bereikbaar via onze mailbox.

Veel succes en plezier dit zaalseizoen ... en wees een beetje aardig voor onze scheidsrechters ;-)

De scheidsrechtercommissie