header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto

Arbitrage

Laatste veldweek; in zaal regelen teams eigen scheids!

Nieuws afbeelding 27-11-2015
Het laatste weekend op het veld. Daarna snel de zaal in. Teams regelen in de zaal  zelf hun scheidsrechters zoals is afgesproken bij het aanmelden van de teams. Begin nu met het organiseren daarvan dat voorkomt problemen op de valreep straks! Maar eerst het laatste veldweekend invullen .... Wie helpt de volgende teams aan een scheidsrechter:

Zaterdag 28-11
11:45 JD2  1x Niveau 4
14:45  MC10   2 x Niveau 5
Zondag 29-11
12:45 Dames Jong 2  1x Niveau 4

Inplannen kan via onderstaande opties. Inplannen kan via de site, de app of een mail aan : [email protected]

En onze commissie kan enige versterking gebruiken aanmelden via bovenstaand mailadres of even persoonlijk een van ons aanspreken op de club...

Nog geen kaart en wel 16+ of als ouder van jeugdlid uw kaart halen? 26-11 is het eerstvolgende examen! Jeugdleden 16+ en seniorleden zonder kaart worden hier verwacht! Voorkom problemen en zorg dat je je kaart haalt! Begeleiding nodig bij de eerste wedstrijd(en)? In deze gevallen graag een mail naar : [email protected]

ZAALSEIZOEN: Zoals afgesproken zorgen de zaalteams zelf voor scheidsrechters bij de wedstrijden die zij spelen in een sporthal waarbij Almeerse de zaalleiding heeft!
Hiervoor komt een lijst met te benaderen scheidsrechters achter de inlog via de site binnenkort. Nu al vast beginnen met zoeken voorkomt straks teleurstellingen en problemen!
Senioren die zelf in de zaal spelen hebben een fluitverplichting van 1 zaalblok!

Groeten de Planners;
Ronald, Erik en Barry