header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto

Arbitrage

Scheidsrechters Gezocht! (Nog 11)

Nieuws afbeelding 7-9-2015
Het eerste volledige speelweekend zit er weer op. Komend weekend weer een nieuwe ronde. Er zijn op zaterdag en zondag nog een paar fluiters nodig op lastig in te vullen tijden. Dringend beroep op al onze vrijwillige fluiters om een leuk potje uit te zoeken ...

Zaterdag 12-09:
14:45  MB3  2x Niveau 3
15:15  JB2    2 x Niveau 3
16:15  JB4    1x Niveau 4
16:15  MA2  1x Niveau 3

Zondag 13-09:
11:00 Dames 4  2x Niveau 4
11:00 Dames Jong-1  1x Niveau 3
11:00 Dames Vet-A   2x Niveau 3

Inplannen kan via de app, de site of met een mailtje naar : [email protected]

Met sportieve groeten
De Planners

Het Volgende scheidsrechtersexamen is op donderdag 15 oktober.
Vooral ouders vanuit de D- en C-lijn willen wij vragen hieraan deel te nemen.
Nu instappen en gaan fluiten bij D- en C-teams zorgt er voor dat wij later, als deze teams zijn doorgegroeid naar de B- en de A-lijn, voldoende geschikte scheidsrechters tot onze beschikking hebben. Elke week weer blijken de wedstrijden van de B- en A-lijn namelijk heel lastig in te vullen doordat de meeste scheidsrechters of zelf spelen of met hun kids mee zijn naar de wedstrijden of al andere potjes fluiten. Ook deze winter in de zaal komt het zeer goed van pas als zoveel mogelijk D- & C- ouders kunnen fluiten omdat elk team daar zijn eigen fluiters moet regelen.
Dus NU aanmelden en snel starten met fluiten !

BITJES zijn verplicht dus zorg er voor dat je als speler een bitje IN je mond hebt!

Marco Borgman

8-9-2015 @ 10:42:44 |Komt er nog een mogelijkheid om je via de app aan te melden om wedstrijden te fluiten. Nu kan dat alleen via het Web. Maar denk dat het makkelijker word voor een ieder om je ook via de app aan te melden.