header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto

Arbitrage

Voor Ouders D- en C-jeugd en alle 16+ leden!!!

Nieuws afbeelding 25-8-2015
Op donderdag 3 september om 19:30 is er weer een examenavond waarop de scheidsrechterskaart kan worden behaald. Aanmelden kan via [email protected] je ontvangt dan een link naar een e-learning module om je te kunnen voorbereiden op het examen.
Wij verwachten alle B-junioren die nog geen kaart hebben gehaald en ook alle overige leden van 16 jaar of ouder die nog niet in het bezit zijn van een scheidsrechterskaart!
En niet onbelangrijk wij verwachten ook heel veel ouders vanuit de D-jeugd en C-jeugd.
Wij verwachten dat er vanuit elk D- of C-team minimaal 6 ouders een kaart halen zodat zij de wedstrijden van de teams van hun kinderen kunnen fluiten zowel op het veld als later in de zaal! Bijkomend positief effect in het kader van Sportiviteit en Respect is dat er meer spelregelkennis langs de lijn is en meer begrip voor scheidsrechterlijke besluiten...
Dus ouders meldt U spontaan aan voor het examen en raak op een actieve en leuke manier betrokken bij de sport van uw kids! Ook ouders van oudere teams zijn van harte welkom natuurlijk!

Met sportieve groeten
Uw Arbitragecommissie....

Celeste Hovius

25-8-2015 @ 17:40:17 |Op de avond van Nederland - IJsland? Het is dan wel voetbal. ..