header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto

Arbitrage

Wie Fluit ? Alleen JA2 nog !!!

Nieuws afbeelding 3-9-2015
Het eerste competitieweekend staat voor de deur. Heel veel wedstrijden zijn al voorzien van scheidsrechters. Dat is mooi want Fluiten is Leuk! Onze jonge CS+ers lieten vrijdag bij Heren 1 zien hoe leuk fluiten kan zijn! Toch zijn er nog een paar gaatjes voor zaterdag en zondag. het eerste lijstje van dit seizoen:

Zaterdag 5 September:
13:45  JA2 - Leusden JA1  2x Niveau 2

Zondag 6 September:
14:30 HJ1 - Oefenwedstrijd  2x Niveau 4

Inplannen via website, app of mail naar [email protected]
Inplannen voor de komende weken mag en kan natuurlijk ook alvast! Nu is er nog volop keuze. Wij proberen 2 weken vooruit te plannen. Op maandagen versturen wij de indelingen voor het speelweekend daarna en in je persoonlijke agenda zie je al eerder of je bent ingedeeld. Als je zelf wilt kunnen bepalen wanneer je fluit is het handig dit ruim van te voren in te plannen! Begeleiding aanvragen is ook mogelijk!

Met sportieve groeten
De Planners