header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Arbitrage

Wie Fluit? & Examen-Nieuws !

Nieuws afbeelding 26-5-2015
In een super spannend hockeyweekend voor ons vlaggenschip Heren 1 (en vele andere teams die nog een mooi slot kunnen maken aan hun seizoen), is er ook nog genoeg te fluiten ... Wordt lastig in te vullen maar we hopen dat er ook komend weekend weer overal netjes twee scheidsrechters staan.  De lijst:
 
Zaterdag 30 Mei:
12:00  MD5 1x Niveau 5
14:15 MC11 1x Niveau 5
14:45 JB4 2x Niveau 4
15:00 JB3 2x Niveau 3
15:30 MB4  2x Niveau 4
15:45 MB5 2x Niveau 4
 
Zondag 31 Mei:
09:30  Heren 5 1x Niveau 4
12:45 HVetA 2x Niveau 3
 
Inplannen kan via de app, de site of een mail naar: [email protected]
Inplannen voor de laatste speelrondes hierna mag natuurlijk ook alvast!
 
Scheidsrechtersexamen:
Op 28 mei is de laatste mogelijkheid dit seizoen om je kaart te halen!
Verwacht worden daar alle seniorleden en A-junioren die nu nog steeds geen kaart hebben. Zij zullen een persoonlijke uitnodiging via mail ontvangen. Ook welkom zijn alle B-junioren die nog geen kaart hebben. En zéér welkom zijn zoveel mogelijk ouders die hun scheidsrechterskaart willen halen. Voor volgend seizoen is het streven om per team vanaf de C-jeugd minimaal 5 ouders te hebben die kunnen fluiten. Voor de D-jeugd willen we één ouder per spelend lid een kaart laten halen. Ouders kunnen op die manier meegroeien met het hockeyniveau en zo wat jaren later ook de altijd lastig in te vullen wedstrijden van onze B- en A-jeugdteams fluiten. Het is voor alle zaalteams komend seizoen dan ook veel eenvoudiger om eigen scheidsrechters te regelen. Ouders die een scheidsrechterskaart halen krijgen vanzelfsprekend geen fluitverplichting. Dus ook als u als ouder meer spelregelkennis wilt hebben maar (nog) niet wilt fluiten bent u van harte welkom!  Aanmelden kan met een mail aan: [email protected] . Na aanmelden volgt een link naar een e-learningmodule van de KNHB waarmee het examen kan worden voorbereid. We hopen op een grote opkomst!  
 
Vacatures Scheidsrechterscommissie:
Wij kunnen als commissie wat versterking gebruiken. Heeft u interesse in een rol in de planning, de opleiding of begeleiding laat het ons dan weten!
 
Vragen kunnen naar: [email protected]
 
Uw scheidsrechterscommissie.  
Bijlage

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws