header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Arbitrage

Nog maar 1 !

Nieuws afbeelding 21-11-2014
Voor komende zaterdag zoeken we nog 1 scheidsrechter. 

Zaterdag 22 november: 

14:45  MC8 - Maarn MC2                 1x Niveau 4

Inplannen kan via de website, de app of met een mail aan ons via: [email protected] 

Met sportieve groeten
de Planners
Barry, Jan, Erik, Ronald en Jeroen.

Ook op 29 en 30 november zijn er nog opties genoeg om je verplichte fluitbeurten te halen of als liefhebber een wedstrijdje te fluiten.      

ZAALHOCKEY & Scheidsrechters: 
Vanaf 6 december gaan we meteen door de zaal in. Goed en vooral handig om nog even onder ieders aandacht te brengen is de afspraak dat elk zaalteam zijn eigen scheidsrechters regelt. Als het goed is hebben alle teams dit bij hun aanmelding ook aan moeten geven. Is het nog niet gelukt om scheidsrechters te vinden, of was dit aan de aandacht ontglipt, dan is er nu nog tijd genoeg dit alsnog te doen. 60 teams en meer dan 600 beschikbare scheidsrechters, dat moet lukken. Daar waar het onmogelijk lijkt kunnen wij als scheidsrechterscommissie proberen jullie te helpen mits dit tijdig aan ons wordt gemeld! 
En belangrijk om het overzicht te kunnen houden; zorg dat de door jullie geregelde scheidsrechters zich inplannen zodat zij de verificatiecodes voor de wedstrijden kunnen ontvangen en wij kunnen zien waar er wel en waar er nog geen scheidsrechters staan. 

DWF:

Alweer 3 seizoenen gebruiken we op Almeerse het DWF. het percentage afgeronde wedstrijdformulieren ligt veel hoger dan dat deze was in het papieren tijdperk. Het doel van het DWF was om te zorgen voor eerlijke competitie en snelle informatievoorziening over alle uitslagen in de diverse poules.  

Wekelijks blijken er op alle clubs , zo ook op Almeerse, toch nog te veel digitale wedstrijdformulieren niet of te laat te worden afgerond. 

Om ongewenste boetes te voorkomen vragen wij de teambegeleiders en scheidsrechters om vooraf samen met tegenstanders het DWF te controleren zodat reeds vóór de wedstrijd alle spelers zijn ingevuld. Datzelfde geldt voor het na afloop van de wedstrijd afronden van het DWF. Doe dat direct na de wedstrijd en wacht zeker niet tot de volgende dag om boetes te voorkomen. 

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws