header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Arbitrage

16+ en nog geen scheidsrechterskaart???

Nieuws afbeelding 14-11-2014 Helaas blijken nog te veel leden van 16 jaar of ouder geen scheidsrechterskaart te hebben. Om oneerlijkheid naar de leden die wel een kaart hebben te voorkomen krijgt iedereen van 16 jaar of ouder die op dit moment nog geen scheidsrechterskaart heeft op 20 november de laatste kans deze alsnog te halen. Als je na de winterstop nog wilt kunnen hockeyen is het halen van je kaart een vereiste. Details omtrent het fluiten op Almeerse en de verplichtingen die 16+ leden daarin hebben zijn terug te vinden in het huishoudelijk reglement. 
Aanmelden kan via een mail naar : [email protected] je krijgt dan ook een inlogcode voor de KNHB e-learningmodule om je voor te kunnen bereiden op het examen. Doe dit zo snel mogelijk! Wij verwachten alle 16+ leden zonder kaart op 20-11. Nadere info over exacte tijdstippen volgt zo snel mogelijk. 

Het aantal verplichte fluitbeurten is dit seizoen door de vele vrijwillige fluiters die wij op onze club hebben slechts 3. Voorheen was dit 6. We kunnen alleen zorgen dat alle wedstrijden dit seizoen worden voorzien van scheidsrechters als iedereen die moet fluiten dat ook daadwerkelijk kan doen. Zorg dus dat je op 20-11 je kaart haalt en meldt je aan! 

De Arbitragecommissie 

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws