header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto

Arbitrage

We zijn er !

Nieuws afbeelding 19-9-2014
We zijn er! Alle wedstrijden zijn van scheidsrechters voorzien en een nieuwe traditie lijkt geboren. De mannen van JC2 zijn voor derde week achter elkaar onze redders in nood. Zij vullen wekelijks de laatste gaten.

En we kijken alvast een weekje vooruit. Op 27 en 28 september en ook op 4 en 5 oktober zijn er ook weer veel wedstrijden waarvoor scheidsrechters nodig zijn. Plan je alvast in op weg naar de 3 verplichte fluitbeurten voor dit seizoen.

Verder zoeken wij scheidsrechters voor het Toppertoernooi ter ere van het 10 jarig bestaan van G-Hockey op Almeerse. Op zondag 5 oktober tussen 10:30 en 15:30 zijn er 8 scheidsrechters nodig. Vindt je het leuk om scheidsrechter te zijn op dit toernooi stuur ons dan even een mailtje! Scheidsrechters van alle niveaus zijn welkom....
Inplannen kan door in te loggen op de site, klik op 'Club' en daarna op 'Arbitrage'.
Of stuur een e-mail aan [email protected]

Met sportieve groeten
Jan, Jeroen, Barry, Erik en Ronald