header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Arbitrage

SCHEIDSRECHTERSNIEUWS

Nieuws afbeelding 28-9-2014
In dit bericht al het actuele scheidsrechtersnieuws bij elkaar.
 
SPELREGELS & OUDERS
De arbitragecommissie wil graag investeren in het vergroten van spelregelkennis onder ouders. Ouders van jeugdleden worden van harte aangemoedigd zich aan te melden om hun scheidsrechterskaart te halen. Dat kan door aan te melden via [email protected] . Na aanmelding ontvang je een link naar een e-learningmodule. Examen doen kan vervolgens op 18 september en 2 oktober.
Na het behalen van de scheidsrechterskaart is er géén verplichting om ook daadwerkelijk te gaan fluiten. Dat kan en mag vanzelfsprekend wèl! Heel graag zelfs. Ook begeleiding kan eventueel geregeld worden bij de eerste wedstrijd(en). 
 
CS+ OP ALMEERSE
Vind je het leuk om te fluiten? Wil je meer uit je fluitbeurten halen dan alleen maar een beetje heen en weer rennen? Wil je hogere wedstrijden (gaan) fluiten? Geef je dan op voor de CS+ opleiding die de scheidsrechterscommissie van de Almeerse dit jaar gaat starten. CS+ staat voor ClubScheidsrechter Plus en is een initiatief van de KNHB. 
 
De opleiding bestaat uit 3 workshops,vooral veel fluiten en een afsluitend praktijk examen waarna je, bij goed resultaat, een CS+ shirt en een CS+-scheidsrechterskaart krijgt. 
De verplichte workshops worden gepland vanaf oktober en er is dit jaar ruimte voor maximaal 6 enthousiastelingen.
Meer informatie kan je vinden via  [email protected]. Via dit adres kun je je ook aanmelden voor de cursus. Aanmelden kan tot 30 september
Voorwaarden om je te mogen opgeven: Lid van de Almeerse, in bezit van een scheidsrechterskaart en plezier hebben in het fluiten van wedstrijden.
 
FLUITEND JE BARBORG TERUGVERDIENEN?
Wiisten jullie dat als je 6 wedstrijden extra (bovenop je fluit verplichting) fluit je een barborg terug krijgt? Dat ouders dat ook mogen doen om de barborg van hun hockeyende kinderen terug te verdienen!! (Wij zien sowieso graag véél meer ouders in de rol van scheidsrechter. (Zie berichtje hierboven!) 
Meld je aan als scheidsrechter op een wedstrijd en wij houden de stand bij!
 
SPORTIVITEIT & RESPECT LANGS DE LIJN.
De competitie is weer gestart. Vele ouders zullen weer met veel plezier naar de wedstrijden van hun kinderen gaan kijken. Dat gaat meestal heel erg goed, maar ook bij hockey kunnen soms de emoties tijdens wedstrijden oplopen (zowel onbewust als ook bewust). Sportiviteit en respect staan hoog in het vaandel op de Almeerse - ook langs de lijnen-. Spreek elkaar aan op ongewenst gedrag!
 
met sportieve groeten
De Scheidsrechterscommissie
Bijlage

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws