header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto

Arbitrage

CS+ op de Almeerse

Nieuws afbeelding 17-9-2013
Vind je het leuk om te fluiten? Wil je meer uit je fluitbeurten halen dan alleen maar een beetje heen en weer rennen? Wil je hogere wedstrijden (gaan) fluiten? Geef je dan op voor de CS+opleiding die de scheidsrechterscommissie van de Almeerse dit jaar gaat starten.
CS+ staat voor Club Scheidsrechter Plus en is een initiatief van de KNHB.

De opleiding bestaat uit 3 workshops, vooral veel fluiten en een afsluitend praktijk examen. Bij goed resultaat krijg je een CS+ shirt en een CS+-scheidsrechterskaart. De verplichte workshops zijn gepland op 15 en 29 oktober van 19:30 uur tot 22:00 uur en 17 november rondom de wedstrijd van dames 1.
Er kunnen maximaal 10 enthousiastelingen meedoen.

Meer informatie kan je vinden in de bijlage of via [email protected]. Via dit adres kan je je ook aanmelden voor de cursus. Aanmelden kan tot 30 september

Voorwaarden om je te mogen opgeven: Lid van de Almeerse, in bezit van een scheidsrechterskaart en plezier hebben in het fluiten van wedstrijden.

Bijlage

Michael Schrijnder

20-9-2013 @ 20:49:12 |Binnen één dag 8 aanmeldingen. Nu is er nog 1 plekje over. Wie wil die hebben????