header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto

Arbitrage

23 mei laatste scheidsrechtersexamen voor de zomer

7-5-2013
Zoals je waarschijnlijk wel bekend moet iedereen die hockey speelt en ouder is dan 16 jaar een scheidsrechterskaart hebben (regel van de KNHB).
Heb je die kaart niet, dan mag je geen wedstrijden meer spelen.
Bij de Almeerse geldt de huisregel dat spelers bij de A-jeugd en de senioren verplicht in het bezit moeten zijn van een kaart.
Voor alle spelers die hun kaart nog moeten halen organiseren we dit seizoen nog één examen, op donderdagavond 23 mei.
Uiteraard zijn daar ook mensen (ouders, bijvoorbeeld) welkom die vrijwillig examen willen doen!

We gaan ons best doen om direct na de zomer nog één examen te regelen voor de mensen die het 23 mei niet halen, maar we adviseren je om het daar niet op aan te laten komen.

Aanmelden voor het examen op 23 mei kan door te mailen naar [email protected].
Er kunnen die avond maximaal 80 mensen examen doen. Als er meer aanmeldingen zijn, gaan de mensen die verplicht examen moeten doen voor.

De cursus is tegenwoordig online. Als je je hebt aangemeld ontvang je van ons een mail met een wachtwoord dat je kan gebruiken om in te loggen in de e-learning omgeving die de KNHB heeft gemaakt. Wij kunnen van iedere cursist de vorderingen volgen.

Bij de vorige examens hebben we gemerkt dat er mensen zijn die problemen hebben met de cursus. Dat blijkt in het hele land het geval te zijn. De KNHB werkt aan een oplossing, maar wij ook: Voor al die mensen én voor alle anderen die daar graag bij willen zijn zullen we twee avonden organiseren waarop je met al je vragen terecht kan.
Die avonden zij op dinsdag 14 en dinsdag 21 mei, om 19.30 in het clubhuis. Op die avonden is ook een beperkt aantal cursusboeken beschikbaar voor degenen die problemen hebben met de online cursus. Die boeken kan je lenen en moet je bij het examen weer inleveren zodat we andere mensen er ook mee kunnen helpen.

Om er zeker van te zijn dat alles werkt is het in ieder geval belangrijk om als je je login hebt zo snel mogelijk in te loggen en de eerste lessen te doen. Als je wacht tot het laatste moment kunnen wij je ook niet meer helpen.