header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto

Arbitrage

Scheidsrechtersexamen: 26 maart

4-3-2013 Op dinsdagavond 26 maart organiseren we weer een scheidsrechtersexamen.
Aanmelden kan door een mail te sturen naar [email protected].

Bij vorige examens hebben we gemerkt dat er mensen zijn die problemen hebben met de cursus. Dat blijkt in het hele land het geval te zijn. Om er zeker van te zijn dat alles werkt is het in ieder geval belangrijk om als je je login hebt zo snel mogelijk in te loggen en de eerste lessen te doen. Als je wacht tot het laatste moment kunnen wij je ook niet meer helpen. Daarom geldt het volgende:
  • Wie geen gebruik kan maken van de online cursus kan bij ons een cursusboek lenen. Boeken kan je elke maandag ophalen, tussen 19.30 en 20.30 in het CHZ-kantoor. Dat vind je als je vanaf veld 2 het clubhuis binnen komt rechts naast de trap. Op 4 maart zijn we er maar tot 20.00 in verband met een vergadering.
  • Op maandag 25 maart, de avond voor het examen, organiseren we een vragen- en trainingsavond, om 19.30 in het clubhuis.