header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto

Arbitrage

26 februari scheidsrechtersexamen

28-1-2013

Het volgende scheidsrechtersexamen is op dinsdagavond 26 februari. Aanmelden voor dat examen kan door te mailen naar [email protected]hockeyclub.nl.
Voor dit examen geldt het volgende:

• Ben je tweede jaars A of Senior en langer dan een jaar lid?
    Dan moet je dit examen halen. Doe je niet mee of zak je, dan mag je pas weer spelen als je je kaart gehaald hebt.
  • Ben je tweede jaars A of Senior en korter dan een jaar lid? Dat moet je aan dit examen meedoen. Doe je niet mee, dan mag je pas weer spelen als je examen gedaan hebt.
  • Ben je eerste jaars A? Dat moet je aan dit examen meedoen. Doe je niet mee, dan mag je pas weer spelen als je examen gedaan hebt.
  • Ben je tweede jaars B? Dan raden we je aan om aan dit examen mee te doen. Volgend seizoen mag je alleen maar in de A spelen als je een kaart hebt en heel veel kansen om die te halen komen er niet meer.
  • Heb je gewoon zin om je kaart te halen, bijvoorbeeld omdat je je zoon of dochter wel eens wil fluiten? Dat kan natuurlijk altijd…

Er kunnen op 26 februari maximaal 80 mensen examen doen. Als er meer aanmeldingen zijn, gaan de mensen die verplicht examen moeten doen voor.

Denk je dat we voor jou een uitzondering moeten maken, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.

De cursus is tegenwoordig online. Als je hebt aangemeld ontvang je van ons een mail met een wachtwoord dat je kan gebruiken om in te loggen in de e-learning omgeving die de KNHB heeft gemaakt.Wij kunnen van iedere cursist de vorderingen volgen.

Bij het vorige examen hebben we gemerkt dat er mensen zijn die problemen hebben met de cursus. Dat blijkt in het hele land het geval te zijn. De KNHB werkt aan een oplossing, maar wij ook: Voor al die mensen én voor alleanderen die daar graag bij willen zijn zullen we twee avonden organiseren waarop je met al je vragen terecht kan.

Die avonden zij op maandag 11 en maandag 25 februari, om 19.30 in het clubhuis. Op die avonden is ook een beperkt aantal cursusboeken beschikbaar voor degenen die problemen hebben met de online cursus. Die boeken kan je lenen en moet je bij het examen weer inleveren zodat we andere mensen er ook mee kunnen helpen.

Om er zeker van te zijn dat alles werkt is het in ieder geval belangrijk om als je je login hebt zo snel mogelijk in te loggen en de eerste lessen te doen. Als je wacht tot het laatste moment kunnen wij je ook niet meerhelpen.

Sportieve groet,

De scheidsrechterscommissie