header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto

Arbitrage

Zaalbriefing scheidsrechters

23-11-2012
Ook dit jaar zijn er speciale avonden voor scheidsrechters die meer willen weten over de finesses van het fluiten in de zaal. De avonden worden georganiseerd door het district Midden Nederland.

Doel: Uitleg over de verschillen tussen fluiten op het veld en in de zaal: Wat mag, wat mag niet en hoe interpreteer je het 'grijze' gebied. Deze uitleg wordt gegeven door ervaren scheidsrechters aan wie ook heel veel vragen gesteld kunnen worden.

Doelgroep: zowel onervaren- als ervaren zaalscheidsrechters (junioren en senioren), coaches, trainers, scheidsrechterscommissarissen, leden technische commissie, enz., die graag nog meer willen weten over het fluiten in de zaal. Hier zijn geen kosten aan verbonden!

Locaties:
27 november, clubhuis SCHC, aanvang 20.00 uur
29 november, clubhuis Hoevelaken, aanvang 19.30 uur.