header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto

Arbitrage

Scheidsrechtersexamen: 17 december

15-12-2012
Het volgende scheidsrechtersexamen is op maandagavond 17 december, om 20.00 in het clubhuis.

Wanneer moet je je kaart hebben?
In principe moet iedere speler die ouder is dan 16 en langer dan een jaar lid is een scheidsrechterskaart hebben om nog te mogen spelen.
Omdat we een kleine achterstand hadden gelden de volgende regels:
  • Als je op 1 september 2012 16 jaar of ouder was én langer dan een jaar lid dan moet je voor de voorjaarscompetitie op het veld weer begint je kaart gehaald hebben. Dit examen is zo'n beetje je laatste kans... Was je wel 16 jaar of ouder, maar nog geen jaar lid, dan heb je tot de zomervakantie de tijd.
  • Als je voor 1 september 2013 16 jaar wordt dan moet je voor de zomer van 2013 je kaart gehaald hebben. Net als bij veel andere verenigingen mag je vanaf volgend seizoen ook in Almere niet meer spelen zonder kaart als je ouder dan 16 jaar bent. Wacht niet tot het laatste moment met je examen...
De scheidsrechterscommissie