header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto

Arbitrage

Scheidsrechtersexamen: 12 november

9-11-2012
Het is gelukt om een nieuwe datum voor het scheidsrechtersexamen te vinden: Maandag 12 november.
We doen het weer in twee groepen, één om 19.30 en één om 20.30.
Iedereen die al is ingeschreven ontvangt binnenkort een mail.
Ben je nog niet ingeschreven en wil je toch examen doen? Er kunnen nog een paar mensen bij. Geef je snel op door een mail te sturen naar [email protected].

Zowel over de cursus als over het examen kregen we wat vragen. Daarom hieronder een toelichting.

De cursus
De cursus (e-learning) is nieuw. Het blijkt dat hij niet bij iedereen goed werkt. Wij kunnen daar (helaas) niets aan doen, maar de KNHB is er druk mee bezig.
Lukt het bij jou niet? Probeer het dan op een andere computer. Internet Explorer in combinatie met Silverlight lijkt het beste te werken.
Wees voorzichtig met je login: wij kunnen hem niet opnieuw versturen en het is lastig om een nieuwe aan te laten maken.
Ben je hem toch kwijt en wil je wel examen doen? Mail ons dan zo snel mogelijk, dan proberen we een nieuwe login te regelen.
Je login is 40 dagen geldig. Wacht dus niet tot op het laatste moment met leren, want voor sommigen verloopt de login (door het uitvallen van het examen op 30 oktober) voor 12 november.

Het examen
Examens mogen alleen worden afgenomen door een door de KNHB erkende examinator. Die komt altijd van een andere club. Onze vaste examinator is, zoals bekend, ziek. Gelukkig hebben we een vervanger gevonden die op 12 november wil komen. Daar zijn we heel blij mee, want ook het afnemen van examens is vrijwilligerswerk.
We weten dat er op die avond mensen training hebben. Daar is helaas niets aan te doen. Als de tijd waarop wij je hebben ingedeeld je niet uitkomt kan je ons wel mailen om in de andere groep mee te doen.

De scheidsrechterscommissie

Caroline Keur

11-11-2012 @ 00:23:23 |Dit bericht staat er pas op 9 november op en dan ga je ervan uit dat iedereen kan op 12 november??????

Atte Bootsma

11-11-2012 @ 14:11:24 |@Caroline: Het bericht stond er al een week. Toen hebben ook alle kandidaten een mail gehad. Nu hebben we het aangepast en omhoog geschoven ter herinnering.