header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto

Arbitrage

Scheidsrechterscursus - online

27-9-2012
Zoals bekend moet iedereen ouder dan 16 die speelt in de weekendcompetitie in het bezit zijn van een scheidsrechterskaart.
Leden die zo'n kaart nog niet hebben, moeten die zo snel mogelijk halen.
Heb je voor de winterstop nog geen poging gedaan dan loop je de kans om geschorst te worden.

Je kaart halen is met ingang van dit seizoen nog eenvoudiger. Je hoeft niet meer naar de club voor de cursus, maar kan thuis, via e-learning, oefenen op de momenten waarop het jou uit komt. Wij kunnen je vorderingen volgen, zodat we kunnen bepalen of je genoeg geoefend hebt om aan het examen mee te doen.

Het eerste examen van dit jaar zal worden afgenomen op dinsdag 30 oktober aanstaande. Je kan je hiervoor aanmelden door een mail te sturen naar [email protected].
Van ons ontvang je dan begin oktober een bericht met de gegevens die je nodig hebt om in te loggen in de cursus-omgeving.

Er kunnen op dinsdag 30 oktober maximaal 50 mensen examen doen, dus wees er snel bij! Als er teveel aanmeldingen zijn krijgen degenen die verplicht hun kaart moeten halen voorrang.

Uiteraard zijn ook ouders die hun kaart willen halen van harte welkom!

Ben je niet in staat om de online-cursus te volgen? Stuur dan ook een mail waarin je ons vertelt waarom dat het geval is.
We zullen dan proberen alsnog een cursus op de club te organiseren.

De scheidsrechterscommissie

Rob de Vree

25-9-2012 @ 17:53:10 |em waar is die link naar e-Learning dan?

Atte Bootsma

25-9-2012 @ 19:18:40 |Die krijg je bij de bevestiging van je aanmelding, samen met je login.