header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto

Arbitrage

Fluitafspraken

5-9-2012 Omdat de mail die we eerder deze week verstuurden mogelijk enkele scheidsrechters is ontgaan hieronder nog even de belangrijkste fluit-afspraken:
  • Iedereen ouder dan 16 die speelt in de weekend-competitie moet per seizoen vier wedstrijden fluiten: twee voor en twee na de winterstop.
  • Het is de bedoeling dat je jezelf indeelt, maar het kan gebeuren dat wij je indelen op een dag dat je zelf ook speelt. Zolang niet iedereen zichzelf indeelt ontkomen we daar helaas niet aan...
  • Als je eenmaal in het schema staat en je kan niet, moet je zelf een ander zoeken. Wij helpen wel, maar het blijft jouw verantwoordelijkheid dat er iemand staat.
  • Als je ingedeeld bent maar niet op komt dagen kan je worden geschorst.
  • Ook dit jaar zijn er nieuwe regels. Je vindt ze in de bijlage bij dit bericht.
  • Nieuw dit jaar: In de indelingsmail die je van ons krijgt kan een link staan waarmee je je aanwezigheid kan bevestigen. Gebruik die s.v.p. Afzeggen via die link kan niet.
  • Je kan met fluiten (uiteraard) ook je vrijwilligersborg terugverdienen. Drie wedstrijden tellen voor één beurt. Om je borg helemaal terug te krijgen moet je dus zes keer (extra) fluiten.
  • Als je niet aan de fluitverplichting kan voldoen moet je bij ons vrijstelling aanvragen, ook als je die vorig jaar al had.
  • Als je niet aan de fluitverplichting voldoet kan je een boete krijgen.

Nog een toelichting op het fluiten voor je vrijwilligersborg (of die van je kinderen): Uiteraard tellen alleen de extra wedstrijden die je fluit. Heb je geen fluitverplichting, dan begint de teller meteen te lopen. Speel je in de weekendcompetitie en moet je dus vier keer fluiten, dan tellen alle extra wedstrijden bovenop die vier mee. Wij houden de stand bij en geven aan het eind van het seizoen alles door aan de administratie, daar hoef je zelf niets voor te doen.

Bij vragen kan je ons altijd mailen.

Een sportief seizoen gewenst,

De scheidsrechterscommissie
[email protected].

Bijlage

Puck Hooijer

6-9-2012 @ 23:13:07 |hoe kan je anders je borg terug verdienen?

Wibo van der Meulen Kunee

7-9-2012 @ 13:35:12 |@Puck door bardienst te draaien

Nicole van Engelen

5-11-2012 @ 22:42:48 |Moet het perse 2 voor 2 na de winterstop of is het gewoon 4 over het hele seizoen?