header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto

Arbitrage

Scheidsrechterscursus start dinsdag 8 november

31-10-2011

Vanaf 8 november begint de volgende scheidsrechterscursus. Deze cursus duurt drie dinsdagavonden van 19.30uur tot 21.00uur op 8, 15 en 22 november. Het examen (schriftelijk en meerkeuze, makkelijker kunnen we het niet maken) is op dinsdagavond 29 november om 20.00uur. Je bent van harte uitgenodigd!

Bij voldoende belangstelling wordt er op dezelfde avonden ook weer een cursus voor ouders gegeven.

Waarom?

Je weet het natuurlijk al, maar alsnog: zonder scheidsrechters geen wedstrijden.

Aanmelden

Je meldt je aan voor deze cursus via een email naar [email protected] . Je ontvangt een bevestiging terug. Per cursus kunnen 20 leden ingeschreven worden. We behandelen alle inschrijvingen op volgorde van binnenkomst.

Is het verplicht?

Alle A’tjes en senioren zijn verplicht om hun kaart te halen.

Wanneer is de volgende cursus?

De volgende cursus zal na de winterstop zijn.

Waar?

De cursus wordt op de club gegeven in de grootste kleedkamer (de laatste in de gang).

Wat krijg ik nadat ik het examen heb gehaald?

Naast een vanzichzelfsprekend schouderklopje ontvangt elke nieuwe scheidsrechter een gloednieuwe fluit.  In toonhoogte verstelbaar en standaard in het zwart.