header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto

Arbitrage

Een goed begin...

24-8-2010
Je scheidsrechterskaart halen is nog wel te doen. Maar wat dan? We merken dat veel beginnende scheidsrechters het nog moeilijk vinden om een wedstrijd te fluiten. Daarom organiseren we nu weer een scheidsrechtersbegeleidingsdag en wel op zaterdag 4 september aanstaande.
Mogelijk speel je die dag zelf al een oefenwedstrijd. Daarvoor of daarna kan je, samen met een aantal andere beginnende scheidsrechters, een wedstrijd fluiten. Jullie worden dan begeleid door een ervaren scheidsrechter. Een deel van de oefenwedstrijd fluit je zelf. Anderen fluiten de resterende tijd. De begeleider licht het fluiten toe, geeft je tips en kan vragen beantwoorden.
Hoewel je niet de hele wedstrijd fluit, krijg je voor deze wedstrijd wel een fluitbeurt zodat je daarna dit seizoen nog maar 5 keer hoeft te fluiten. Als je goed fluit bestaat de kans dat je fluitniveau verhoogd wordt.
Meld je aan bij [email protected] Je hoort dan z.s.m. wanneer je wordt ingedeeld.
Tot ziens op 4 september,
De scheidsrechterscommissie