header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto

Arbitrage

Aanmelden verplichte scheidsrechterscursus

9-10-2009 Binnenkort organiseren we weer een scheidsrechterscursus speciaal voor leden die 16 jaar of ouder zijn die nog geen scheidsrechterskaart hebben.

Waarom meedoen aan de cursus?

1. Het is verplicht om als speler van 16 jaar of ouder een scheidrechterskaart te hebben. Zonder kaart mag je na de winterstop niet meer spelen.

2. We zorgen ook dat jouw wedstrijden worden gefloten, dus dan is het wel zo eerlijk als jij ook af en toe even een wedstrijdje fluit!

Conclusie; Dit is de laatste kans om je kaart te halen voor de winterstop. Gewoon meedoen dus!

De verplichte cursusavonden vinden plaats op;
Dag 1: Dinsdag 3 november – 20:00 – 21:30 uur
Dag 2: Dinsdag 10 november – 20:00 – 21:30 uur
Dag 3: Dinsdag 17 november – 20:00 – 21:30 uur
Examen: Dinsdag 24 november – 20:00 – 21:00 uur

Meld je zo snel mogelijk aan via EMMA. Ben je al wel 16 jaar en kun je jezelf niet aanmelden? Mail dan even naar [email protected]!