header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto

CHZ mededelingen

Onderlinge wedstrijden voor de jeugd toegestaan! De club organiseert een programma

Nieuws afbeelding 20-10-2020 N.a.v. de protocollen van NOC NSF, de KNHB en de gemeente Almere, is duidelijk geworden dat onderlinge wedstrijden spelen binnen je eigen club is toegestaan voor de jeugd.

De Technische Commissie heeft hierop een programma voor de junioren samengesteld, dat al a.s. zaterdag begint. Hierbij is rekening gehouden met bestaande verzoeken voor onderlinge oefenwedstrijden. Later deze week verschijnt het programma voor de komende 3 weekenden. Vanaf volgend weekend bieden we ook een programma aan met onderlinge wedstrijden voor de jongste jeugd. Niet elk team zal elk weekend ingeroosterd worden. Dit i.v.m. het vinden van geschikte tegenstanders (wat sterkte betreft). Als je deze week niet ingeroosterd staat, ben je volgende week aan de beurt!

Publiek is nog steeds niet toegestaan en het clubhuis is, m.u.v. de toiletten, nog steeds gesloten. Op deze manier kunnen de kinderen iig blijven hockeyen en zich blijven ontwikkelen! Veel plezier allemaal! Blijf gezond.

Verzoek aan iedereen: plan je in voor het fluiten  op wedstrijden!! Zo kun je nog wat van het hockeyen meemaken.

Anjuli van den Bosch

22-10-2020 @ 23:00:31 |Onverantwoord! En tegen de RIVM regels