header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Arbitrage

Afhalen Scheidsrechterskaart - Volgende Examen op 19/11

Nieuws afbeelding 15-10-2018
Er liggen weer 33 scheidsrechterskaarten klaar van de geslaagden die in september jl examen hebben gedaan. Deze kaarten kunnen vanaf zaterdag 20 oktober opgehaald worden bij de wedstrijdtafel. Heb je in het verleden een scheidsrechrterskaart gehaald maar nooit ontvangen, dan kan je dit bij de wedstrijdtafel navragen. Ligt ie daar niet in de bak dan kan je mailen naar [email protected] en wordt er opnieuw een kaart aangevraagd. 

Het volgende scheidsrechtersexamen is op 19 november om 19.00 uur.
De Almeerse vindt het belangrijk dat speler en ook ouders de hockeyregels kennen want daarmee krijg je een betere beleving van de hockeysport, begrijp je de scheidsrechter beter, voorkom je onnodige discussies en kun je voordeel halen uit spelsituaties.
Spelers zijn vanaf 1e jaar B verplicht hun scheidsrechterskaart te halen. Zij krijgen aan het begin van het seizoen een mail om zich aan te melden. 
Wij nodigen vooral ook de ouders uit om zich aan te melden voor de cursus. Het beter begrip van de spelregels vinden wij als club erg belangrijk. Daarom zijn er ook voor hen GEEN kosten aan verbonden.

Wil jij de spelregels leren en/of heb je interesse om te fluiten meld je dan aan voor een online cursus. Dit kan je doen door een mail te sturen naar [email protected]
De online-cursus wordt afgesloten met een examen op de Almeerse in het clubhuis.

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws