header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Arbitrage

Beter leren fluiten

Nieuws afbeelding 1-10-2018
De Almeerse streeft ernaar om haar clubscheidsrechters zo goed mogelijk te laten fluiten. Heb je pas jouw scheidsrechterskaart behaald, dan kun je begeleiding aanvragen om ondersteuning en tips te krijgen over hoe je moet fluiten. Het fluiten leer je vooral te kijken hoe ervaren scheidsrechter het doen en het zelf in praktijk te brengen. De begeleiding vraag je aan door een mail te sturen aan: [email protected]

Gevorderde clubscheidsrechter

Dit seizoen starten we ook met een opleiding voor onze gevorderde scheidsrechters. Deelnemende scheidsrechters worden tijdens een viertal bijeenkomsten verder ingewijd in de (nieuwe) spelregels en krijgen diverse tips om het fluiten eenvoudiger en comfortabeler te maken. De gevorderde scheidsrechter werkt met een begeleider samen aan opgestelde leerdoelen, fluit enkele wedstrijden onder begeleiding  en evalueert met de begeleider de vorderingen. Deze opleiding gaat in oktober starten.
Een aantal gevorderde scheidsrechters is reeds vorig jaar uitgenodigd om dit traject te gaan volgen. Wil je ook in aanmerkingen komen voor dit opleidingstraject dan moet je minimaal op niveau 3 fluiten. Ook fluit je jaarlijks meer dan 10 wedstrijden. Dit jaar hebben we nog een zeer beperkt aantal plaatsen. Vol is vol. 
Heb je belangstelling of wil je meer informatie? Stuur dan een mail aan [email protected]

De scheidsrechterscommissie

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws