header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto

Arbitrage

Scheidsrechtercurcus

Nieuws afbeelding 22-9-2017
Ook dit seizoen organiseren we weer meerdere cursussen tot clubscheidsrechter. Iedereen is welkom. De cursus is helemaal online en kun je zelfstandig thuis doornemen. Er zijn vijf examendatums vastgesteld voor dit seizoen. Het examen bestaat uit 30 meerkeuzevragen, wordt op onze club afgenomen en je bent geslaagd bij 8 fouten of minder. Na afloop ontvang je direct de uitslag.

De examendatums zijn:
  • ma 2 oktober, 19uur
  • ma 6 november, 19uur
  • ma 5 maart, 19uur
  • ma 9 april, 19uur
  • ma 7 mei, 19uur

Ook ouders, familie en andere ge├»nteresseerden zijn welkom voor de cursus en examen. De kosten worden door de club betaald. Je meldt je aan door een email te sturen aan [email protected].

Voor de volledigheid: elk spelend lid vanaf de categorie 2e-jaars-B is verplicht zijn/haar diploma in bezit te hebben.