header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto

Arbitrage

Zaalhockey & Scheidsrechters

Nieuws afbeelding 10-1-2017

In onderstaand bericht nog even wat belangrijke punten met betrekking tot de arbitrage in de zaal.

• Alle jeugdteams verzorgen zelf! twee scheidsrechters voor alle thuiswedstrijden waarbij de Almeerse zaalleiding heeft*.
  • Alle seniorenteams (excl. H1 en D1) verzorgen iedere (!) wedstrijd één (1) scheidsrechter.
  • Bij de Jongste Jeugd zijn er geen scheidsrechters maar spelbegeleiders, dit gaat in de zaal op dezelfde manier als op het veld.
JA1, MA1 & MB1 worden gefloten door bondsarbitrage.
JC1, MC1, JD1 & MD1 worden geacht voor iedere (!) wedstrijd één (1) scheidsrechter te leveren van CS+ niveau (zowel uit- & thuiswedstrijden).

Begin tijdig met het zoeken en vastleggen van scheidsrechters voor de benodigde wedstrijden. Je komt dan als team niet voor onaangename verassingen te staan. Een lijst met alle beschikbare scheidsrechters is te vinden in LISA**.

Onder de knop "Inloggen" --> (Club > Documenten > Scheidsrechters).

De scheidsrechterscommissie heeft besloten om een besloten groep te starten op Facebook. Scheidsrechters, coaches, managers en aanvoerders zijn van harte welkom in deze groep om scheidsrechters te regelen voor op het veld (oefenwedstrijden) en in de zaal (competitie- en oefenwedstrijden).

Inschrijven kan via onderstaande link:

Je kunt natuurlijk ook in een reactie op dit bericht een oproep doen!

Komende weken is er nog volop ruimte in het fluitschema! Plan jezelf in svp en help de teams hiermee!

Groeten

De Scheidsrechterscommissie.

Renate Oord

27-1-2017 @ 10:07:56 |voor a.s. zondag 9.00 uur Topsporcentrum is nog één scheidsrechter nodig voor de wedstrijden van MD9: wie o wie??

Inge Schoppink

28-1-2017 @ 12:58:36 |we hebben nog niemand voor de md9 morgen van 9 tot 11 uur in de topsporthal. Het zou zo jammer zijn als de wedstrijden niet door kunnen gaan..... Wie helpt deze meiden!

Inge Schoppink

28-1-2017 @ 17:53:51 |md9 heeft 2 scheidsrechters!