header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto

Arbitrage

Zaalteams & scheidsrechters

Nieuws afbeelding 5-12-2016

Het zaalseizoen is begonnen! In onderstaand bericht even wat belangrijke punten met betrekking tot de arbitrage in de zaal.

• Alle jeugdteams verzorgen twee scheidsrechters voor alle thuiswedstrijden waarbij de Almeerse zaalleiding heeft*.
  • Alle seniorenteams (excl. H1 en D1) verzorgen iedere (!) wedstrijd één (1) scheidsrechter.
  • Bij de Jongste Jeugd zijn er geen scheidsrechters maar spelbegeleiders, dit gaat in de zaal op dezelfde manier als op het veld.
JA1, MA1 & MB1 worden gefloten door bondsarbitrage.
JC1, MC1, JD1 & MD1 worden geacht voor iedere (!) wedstrijd één (1) scheidsrechter te leveren van CS+ niveau (zowel uit- & thuiswedstrijden).

Begin tijdig met het zoeken en vastleggen van scheidsrechters voor de benodigde wedstrijden. Je komt dan als team niet voor onaangename verassingen te staan. Een lijst met alle beschikbare scheidsrechters is te vinden in LISA**.

Onder de knop "Inloggen" --> (Club > Documenten > Scheidsrechters).

De scheidsrechterscommissie heeft besloten om een besloten groep te starten op Facebook. Scheidsrechters, coaches, managers en aanvoerders zijn van harte welkom in deze groep om scheidsrechters te regelen voor op het veld (oefenwedstrijden) en in de zaal (competitie- en oefenwedstrijden).

Inschrijven kan via onderstaande link:

Je kunt natuurlijk ook in een reactie op dit bericht een oproep doen!

Groeten

De Scheidsrechterscommissie.

Marjolein Elbers

5-12-2016 @ 09:59:48 |zJD2 heeft voor het zaalblok van aanstaande zondag 11 december nog 1 scheidsrechter nodig. Wie kan / wil fluiten van 11.00 tot 13.00 uur in de Topsportbreedte hal ? Reacties mogen naar 06-23438661.