header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Vriendenloterij en Dames 1

Heren1/Dames1 Nieuws afbeelding

24-9 Beste leden, vrienden, fans, familie, kennissen, huisdieren,
Naast de razende competitie start van Dames 1, zijn de dames ook druk bezig met het organiseren van acties om de club te steunen en een wintertrip te verwezenlijken. Een van deze acties betreft een belmiddag van de Vriendenloterij door Dames 1. De dames gaan dan aankomende zaterdagmiddag 26 september vanuit de club, bellen

Lees verder

Reserveren voor H1! Let op vink H1 aan!!!!

Heren1/Dames1

24-9We merken dat we registraties krijgen zonder dat H1 is aangevinkt. Deze registraties gelden NIET als reservering voor de wedstrijd van H1. De H1 optie is een paar minuten na 16 uur aangezet. 
Dus registreer je, kies datum 25/9 EN vink optie H1 aan. Als het vol is verdwijnt de optie H1 en kan je die niet meer aanvinken.

Lees verder

H1 reservering = vol

Heren1/Dames1

24-9De H1 wedstrijd zit helaas al vol. 

Lees verder

Aanpassing Corona protocol: kinderen t/m 12 jaar met verkoudheid mogen komen

Algemeen Nieuws afbeelding

23-9 Kinderen t/m 12 jaar met snotneuzen, niezen of chronische verkoudheid of allergie mogen gewoon naar school. In lijn daarmee passen we het protocol van de Almeerse aan en mogen kinderen met deze klachten ook naar onze trainingen en wedstrijden komen.  Indien kinderen echt ziek zijn of koorts of benauwdheidsklachten hebben (anders dan bekende klachten zoals astma) blijven kinderen alsnog

Lees verder

Almeerse H1- Amsterdam H1 25/9 20.30: Reserveren noodzakelijk

Heren1/Dames1 Nieuws afbeelding

23-9 Aanstaande vrijdag Almeerse H1 – Amsterdam H1 om 20.30
 Wie ze aan wil moedigen moet reserveren!
I.v.m. Corona maatregelen verwelkomen we maximaal 200 man publiek bij de wedstrijden. Iedereen die wil kijken dient vooraf te reserveren. Ook als je al op het complex bent of zelf traint voor de wedstrijd. Registreren geldt vanaf 13 jaar.

Lees verder

ALMEERSE COVID-19 PROTOCOL

Bestuur Nieuws afbeelding

3-9 De Coronamaatregelen voor de sport zijn ingrijpend en complex. Er zijn onderlinge discussies over nut en noodzaak van deze ingrijpende maatregelen, MAAR: "Wij willen er als Club echt alles aan doen om de kans zo groot mogelijk te houden dat we dit seizoen kunnen hockeyen!” Daarom hebben wij dit protocol opgesteld met inachtneming van de maatregelen en/of adviezen van het RIVM, de KNHB,

Lees verder

Belangrijke wijziging in de Registratieplicht Almeerse Hockey Club. EN wat te doen bij klachten/ koorts?!

Algemeen Nieuws afbeelding

27-8 Vanaf 22 augustus voert de Almeerse Hockey Club de registratieplicht in voor bezoekers van 13 jaar en ouder van het complex. Dit geldt voor leden en niet-leden. Zie ook het nieuwsbericht van 22 augustus op de website.
Wat is er aan de hand?

Lees verder

COVID19: Wat te doen als iemand in jouw team positief test

Algemeen Nieuws afbeelding

20-8De KNHB komt met nadere toelichting op de richtlijnen in een FAQ pagina. Die is recentelijk weer bijgewerkt op https://www.knhb.nl/kenniscentrum/artikel/veelgestelde-vragen-over-gevolgen-coronavirus-voor-hockeysport. Kijk er eens naar.
We halen deze er even uit:


Lees verder

Covid-19 Basisregels in vogelvlucht

Algemeen

17-8 Heb jij de Covid-19 protocollen al doorgenomen?
Vandaag beginnen de reguliere trainingen weer. Eind vorige week is de Covid-19 protocol naar alle leden van de Almeerse Hockey Club gemaild, geappt en gedeeld via een nieuwsbericht op de website. Heb je deze nog niet doorgenomen? Ze staan achter de login onder ‘Corona-protocollen’ inclusief een handig overzicht met looproutes naar de

Lees verder

COVID19 Protocol! Na de vakantie het veld weer op of nog even in thuisquarantaine?

Algemeen Nieuws afbeelding

14-8 Vanaf 17 augustus beginnen de reguliere trainingen weer. Afgelopen week hebben er al teams getraind en de komende weken staan ook de eerste oefenwedstrijden gepland. 

Lees verder

Vrijdag Daghap 25/09

Bar Nieuws afbeelding

24-9 A.s. vrijdag 25 september staat er Gele kip met Rijst en Groenten op het menu (voor 6,50 euro). Check het menu in de bijlage.
Reserveren is gewenst per e-mail of sms: [email protected] / 06-24899288


Lees verder

Almeerse Hockey Academy - Bloktraining Periode 1

Junioren Nieuws afbeelding

18-9 Bloktrainingen: durf jezelf te verbeteren!
In periode 1 staan er bloktrainingen op het programma van de Almeerse Hockey Academy,  De Almeerse Hockey Academy is opgezet om de leden iets extra’s aan te bieden vanuit de Almeerse Hockey Club. De bloktrainingen bestaan uit 3 trainingen van 60 minuten. De groepen kunnen gemixt zijn met jongens en meisjes omdat de focus ligt op

Lees verder

Almeerse Heren 1 spelers bekend.

Heren1/Dames1 Nieuws afbeelding

27-6 Almere Heren 1
Het zijn bijzondere tijden voor onze club. Financieel gezien heeft de club een pas op de plaats moeten maken om gezond te blijven en is er een sterke behoefte om een nieuwe richting in de slaan. De club blijft onverminderd de ambitie hebben om op het hoogste niveau te spelen, met zoveel mogelijk spelers uit eigen jeugd. 

Lees verder

 

Kijk live mee op matchday.tv


Almeerse MB1 - Mixed Hockeyclub Zoetermeer MB1
Datum zaterdag 26-9 Spelen 12:20

 

Heren I

Heren I - AH & BC
Datum vrijdag 25-9 Spelen 20:30

Dames I

Dames I - Schaerweijde
Datum zondag 27-9 Spelen 12:45

Instagram

Twitter

Contact

Adres
Sportpark Klein Brandt,
1312JW Almere
036 533 0031
[email protected]

Postadres
Postbus 1055,
1300BB Almere

Bank gegevens
IBAN : NL36 ABNA 0459563408
BIC : ABNANL2A

Bank contributie
IBAN: NL75 ABNA 0576472247
BIC: ABNANL2A